Ringe til kvinder - typer og symboler

Af alle de smykker der er at vælge imellem, er ringe til kvinder nok det symbolsk set stærkeste tilbehør en kvinde kan eje. Med alle de forskellige årsager, der kan være til at gå med en ring, vil alle kvinder have flot tilbehøre til deres tøj.

Ringe til kvinder er en enkel måde at udsmykke sig på og samtidig er det et smykke der altid får stor opmærksomhed.

Du kan finde ringe til kvinder i mange materialer og prisklasser, alt efter dine behov. Så alle kvinder har mulighed for at finde den perfekte ring.

Den type ring, som kvinder oftest forbindes med, er vielsesringe. Mange kvinder drømmer om øjeblikket, hvor de bliver overrakt en smuk vielsesring. De betragtes generelt som et symbol på en trolovelse, med en bedre halvdel.

Vielsesring i guld

Vielsesring og troskab

Vielsesringe er generelt mere almindelige af udseende end forlovelsesringe. De matcher ofte hinanden, og bryllupsparret bytter dem under bryllupsceremonien. Nogle kvinder vælger kun at have enten en forlovelsesring eller en vielsesring, men nogle vælger at bære begge.

Et andet symbol på tilsagn er troskabsringen, der gives til kvinden for at vise ens intention om giftermål, eller for at vise et oprigtigt engagement. Disse kan traditionelt set købes for færre penge end forlovelsesringen, og de graveres med et hjerte og kan bæres på en hvilken som helst finger.

Symboler ved ringe

Ringe symboliserer ikke altid personlige forbindelser. Nogle gange kan de repræsentere personlige bedrifter. En populær type er klasse- eller eksamensring. Dimittender bærer disse for at vise hvilket gymnasium eller universitet de studerede ved, og denne tradition er almindeligvis amerikansk.

Smykket graveres med afgangsåret, en farvet sten, der associerer til skolen, og ringen har symboler eller figurer, der viser ekstracurriculære aktiviteter, som dimittenden har deltaget i.

Ringe til kvinder, er en klassisk måde, hvorpå man kan lave personlige statements. Ringe med lykkesten, der repræsenterer hvert barns fødselsmåned er populære hos mødre.

Sørgeringe, der symboliserer tabet af en elsket person, er et andet eksempel på personlige ringe.

Ringe til kvinder

Ringe til kvinder fås i mange materialer

Uanset hvilken type ringe til kvinder du er på udkig efter, kan du finde dem i guld, sølv, platinium eller sterlingsølv. Ikke alle er beklædt med ædelsten, man mange er, hvilket forhøjer deres værdi.

Udvalget af ringe til kvinder er stort. Det er ikke altid prisen der er afgørende, men at ringen matcher ens personlige stil. Det er derfor at ringe findes i mange prisklasser og er så populære som gave. Du finder en lang række billige ringe til kvinder online, hvor kvaliteten er fastholdt.