Kendtes forlovelsesringe med diamant (1. del)

Hvilken bedre måde kan du vise omverdenen at du er forelsket på end ved at give og modtage en forlovelsesringe diamant? Med de mange skuespillerinder og andre kendte kvinder, der viser deres store og glimtende diamantringe, er kendis-forlovelser blevet en lækkerbisken for smykkeelskere.

Diamantens størrelse er ikke nødvendigvis nøglen til, hvad der gør disse ringe så berømte og genkendelige. Det ser nærmere ud som om det er en kombination af selve forlovelsesringen og den berømte kvinde, den sættes i forbindelse med.

Historien om diamant forlovelsesringe

Lilla forlovelsesringe Maximilian I af Østrig vides at være den første, der gav en diamant-forlovelsesring - til Mary af Burgund i 1477. Han bestilte ringen for at forene de to familier og for at gøre deres giftermål til et forenende symbol for landet.

Den mindste diamant-forlovelsesring, der nogensinde blev lavet, blev givet til prinsesse Mary, der blev gift via stedfortræder med Frankrigs kronprins i 1518. Prinsesse Mary var to år på det tidspunkt.

I løbet af historien er forlovelsesringe med diamanter blevet større, og bedre forarbejdet, ligesom de omfatter flere andre smykker og materialer. Diamant forlovelsesringes indfatning kan være lavet af sølv, platinium, guld, hvidguld eller et mix af disse.

Berømte kvinder og deres forlovelsesringe


Berømtheder og andre kendte mennesker har indflydelse på både look og stil inden for mange aspekter af moden, og de er også trendsættere. Diamant forlovelsesringe er ingen undtagelse for denne regel. Det følgende er en ufærdig liste over berømte kvinder er deres lige så berømte forlovelsesringe:

De kongelige:

Ovale forlovelsesringe i brun
• Dronning Elizabeth II modtog en forlovelsesring fra Prins Phillip, der var lavet af diamanter fra hans mors diadem.
• Grace Kelly fik en 12 karats smaragdslebet diamant-forlovelsesring fra Fyrst Rainier.
• Lady Diana blev forlovet med en 18 karats blå oval safir-ring, der var omkredset af fjorten diamanter.