Kendtes diamant forlovelsesringe (2. del)

Skuespillerinder og diamantringe:

• Elisabeth Taylor blev forlovet med sin tredje mand, Michael Todd, med en smaragdsleben diamantring, der vejede næsten 30 karat. Hun er dog mere kendt for sine andre smykker, det ene mere spektakulært end det andet: den 39 karat store Krupp-diamant, den 69.42 karat store pæreformede Taylor-Burton-diamant og den hjerteformede Taj Mahal-diamant fra det 17. århundrede.

• Priscilla blev forlovet med Elvis med en 3.5 karat diamant forlovelsesring, der var omkranset af 21 mindre diamanter og diamantchips.

Sharon Stone fik tre diamanter i en 3 ½ karat smaragdsleben diamantring ved forlovelsen med Phil Bronstien.

Forlovelses fingerring med diamant

Catherine Zeta-Jones løfte til Michael Douglas blev afsluttet med en 10 karats antik markisesleben diamant, der blev vurderet til 2 millioner dollars.

• Joan Collins fik en hjerteformet diamantring i en nittendeårhundredes indfatning af sin mand, Percy Gibson.

Popstjerner og diamantringe:

• Madonna fik af Guy Ritchie en antik edwardiansk trestenet diamantring med en dekorativ platiniumring. Neil Lane-ringen skulle repræsentere deres familie: mor, far og sønnen Rocco.

• I Toni Braxtons tilfælde fik trommeslageren Keri Lewis designet en fantastisk 4.5 trestenet diamantring med en ovalformet centersten og to hjerteformede diamanter på siderne.

• Selv om Paris Hilton ikke er en popstjerne, men en diva, fik hun 2 diamant-forlovelsesringe af milliardæren Paris Latsis, en kanariegul diamantring i 24 karat til 5 millioner dollars og en 15 karats hvid diamantring til 2,1 millioner dollars.

Diamantring i sølv

• Britney Spears har også to forlovelsesringe: En, hun købte til sig selv før brylluppet – en 4 karats pudesleben diamantring med platinium-indfatning, og en hun fik 9 måneder efter brylluppet af sin mand, Kevin Federline.

• Christina Aguilera blev forlovet med Jordan Bratman efter at han gav hende en 20 karats diamant-forlovelsesring til 54.000 dollars designet af juveleren Stephen Webster.