Replica diamant forlovelsesringe

smukke og velkendte diamantringe på markedet. Der findes den meget berømte lyserøde diamantring, som Ben Affleck gav Jennifer Lopez.

Denne skinnende 6 karats stråleformede lyserøde diamant fangede hurtigt offentlighedens interesse, og blev et meget efterspurgt kopismykke. Den afsluttes med en platiniumring og tre baguet-hvide diamanter på hver side.

Den lyserøde diamant forlovelsesring siges at være købt for 1.2 millioner dollars i 2002. Ringen er meget genkendelig, med dets feminine og moderne udtryk.

Kopier af den berømte lyserøde diamantring kan nu købes til moderate priser. Prisen på et kopismykke kommer an på kvaliteten af stenen og de materialer, der anvendes til reproduktionen.

Blå diamantring

 

Reproduktion (replika) af diamantringe

Diamantringe er generelt utrolig dyre og derfor reproduceres der mange diamantringe, til lavere priser. Det er klart at kvaliteten ikke er den samme, men man vil stadig få en flot diamantring, med et flot design. Så man skal ikke være for fin til at købe reproducerede diamantringe.

For det er muligt at finde en replica diamantring, i god kvalitet og som du vil blive rigtig glad for. Det er din mulighed for at købe en billig diamantring.

Nogle reproduktioner er stylet som mere antikke diamantringe. Disse ringe har en eviggyldig kvalitet og symboliserer tradition og arv. Ved den nylige forlovelse af Camilla Parker Bowles i Februar 2005 kunne hun fremvise en antik forlovelsesring.

Platiniumringen havde en smaragdsleben centerdiamant med tre diamantbaguetter på hver side. Denne ring tilhørte oprindelig dronningemoderen, og menes at have en værdi på over 1 million dollars.

Da kun få mennesker har råd til den originale vare, vil der altid være et marked for reproduktioner af disse enestående diamant forlovelsesringe. Kvaliteten af reproduktionerne varierer, hvilket prisen også gør.

Det er vigtigt at notere sig, at den stil på diamant forlovelsesringe, som er populær blandt berømtheder snart vil blive den stil, der efterspørges af de knapt så rige og berømte.