Ovale forlovelsesringe – den næste trend?

Lilla forlovelsesringe

En oval forlovelsesring er smuk og præsentabel at kigge på. Denne form er en variation af den runde, men forskellen er, at den ovale form er smallere på begge sider og længere med afrundede ender.Kort sagt: Ikke alle sider er ens i størrelse. Ovale diamanter skinner mindre end runde diamanter.

Ikke desto mindre er det en unik måde at slibe en diamant på. Den har en klassisk stil med en solitaire design-indfatning. Men det er ikke kun diamantædelstene, der er slebet på denne måde – der findes også safir, rubin, topas og andre ædelstene.

Nogle forlovelsesringe har en lykkesten med en oval form i stedet for en diamant, da ikke alle har råd til en diamant forlovelsesring. Ringenes skønhed afhænger af indfatningen på dine ringe, og med en oval form er det nok med en simpel indfatning.

Dette er især tilfældet, hvis ædelstenen i midten har en stor, oval form, der understreger ringens skønhed. Ovale forlovelsesringe er ikke så almindelige som de runde. Ovale ringe er også sjældne ringe, men hvad angår diamantens klarhed, har en oval diamant mindre klarhed end den runde og prinsesseslebne diamant.

Valg af forlovelsesring

Som andre forlovelsesringe har de ovale anderledes indfatning, design og stil. Disse kommer an på din smag. Det er ikke nemt at købe ovale ringe, da der er mange ting at overveje før du køber en.

Dit budget

Ovale forlovelsesringe i brun

• Størrelsen på ædelstenen eller diamanten
• Forlovelsesringens indfatning for den ovalt slebne form
• Den stil, du foretrækker, så som antik, klassisk etc.

Den ovale form behøver en designet indfatning, fortrinsvis i gaffel- og kronestil for at forøge diamantens eller ædelstenens glans. Da den er oval af form, tilrådes denne form mere til kvinder med lange, slanke fingre frem for korte og plumpe fingre.

Hvis du vil have en forlovelsesring til at se mere elegant og glamourøs ud, skal du sætte ekstra små diamanter rundt om centerdiamanten, selv om det er lidt dyrere end en almindelig indfatning.

Når der tilføjes små diamanter rundt om centerdiamanten, skaber det en fantastisk effekt for bæreren af ringen, der vil imponere andre folk med det smukke ring-design.

Så for at gøre din ring endnu smukkere, skal du sætte ekstra, små diamanter rundt om centerdiamanten eller lade besætte med små diamanter oven på selve ringen for at få den til at se bedre, mere glansfuld og smukkere ud.