Meningen med vielsesringe

En kærlighedscirkel

En vielsesring symboliserer evighed, uendelighed og noget, der ikke kan gå i stykker. Vielsesringe gives som et tegn på uafbrudt kærlighed over for hinanden.
Vielsesringe er traditionelt lavet af et metal, som et symbol på ægteskabets styrke. I dag findes vielsesringe i så mange smukke stilarter, at det kan være svært at finde den perfekte ring til dig.

Valg af vielsesring

Vielsesring i guld At skulle vælge vielsesringe kan være den mest fornøjelige del af opgaverne i forbindelse med dit bryllup, så nyd oplevelsen. Det bør være en afslappende oplevelse, førend stressen kommer og virkeligheden trænger sig på.
Som med alle andre forhold ved dit bryllup, trænger det frygtede 'budget' sig på. Du bør have et budget klar for begge vielsesringe, før du begynder shopping-turen.

Forhast dig ikke med at købe den første ring du forelsker dig i, for du vil forelske dig i flere. Snus rundt forskellige steder og prøv forskellige stilarter, indtil du er fuldt ud tilfreds med dit valg.
Vær også sikker på, at dine vielsesringe komplimenterer dine forlovelsesringe, da nogle forlovelsesringe er vanskelige at matche.

Vielsesringe kan være simple i deres design eller besat med diamanter. Ringe, der er besat med diamanter er naturligvis dyrere. Valget er op til dig!

Typer vielsesringe

Der findes mange forskellige typer vielsesringe, så der er noget for enhver smag. Blandt de forskellige typer, finder du alm. guld, hvidguld og sølv. Samtidig er en vielsesring i platinium utrolig stilfuld.
Husk, at gommen skal have noget at sige i sit valg af vielsesring. Du vælger din ring, og lad ham vælge sin. Eller du kan foreslå matchende ringe. Matchende ringe er nogle gange på specialtilbud. Så se efter hos din juveler.

Mange brude og brudgomme vælger at lade deres ringe gravere med særligt udvalgte ord eller sætninger. Så sæt tid af til dette. Nogle gange har par deres ringe særligt graveret i hemmelighed, hvilket kan være en dejlig overraskelse over for hinanden, når I endelig skal udveksle ringe og bliver mand og kone.

Så tag følgende i betragtning, når I skal vælge disse specielle symboler på jeres kærlighed over for hinanden.

• Husk først og fremmest på jeres budget; vær realistisk og hold jer til det.

• Lav en shopping-tur og nyd den opgave det er at vælge jeres vielsesringe. Husk: Du skal bære din vielsesring, forhåbentlig resten af livet, så vær praktisk i dit valg. Ovenstående gælder også i dit valg af partner!

• Prøv ringene på for at se, om de passer. En ring skal ikke være så stram, at det bliver smertefuldt, og heller ikke så løs, at den kan glide af.

• Næste gang I bærer ringene vil I være ægtefolk. Dette er en speciel tid for jer begge.

 

Du kan læse meget mere om vielsesringens betydning og forhistorie her på Bryllupsklar.dk. De har en god liste med de mange betydninger man kan vælge at tillægge smykket og ser nærmere på hvordan det hele startede.